Against the current or tide business concept as a metaphor for being different and finding innovative solutions to a competitive environment as a group of runners headed in one direction and one different businessperson going up a ladder.

Vols pel teu negoci la publicitat que funciona millor i costa menys diners?

Sembla una obvietat però, havies pensat alguna vegada que la publicitat que funciona millor és la que la cada persona pot escollir que li interessa veure?

Com passa amb la majoria dels negocis, deus haver provat un munt de canals publicitaris tradicionals diferents per fer conèixer el teu negoci i atreure clients, i segurament no deus haver acabat de quedar convençut per cap.

La publicitat en els canals tradicionals, és a dir, els anuncis en ràdio, televisió, diaris, revistes, guies, mapes i directoris impresos, tanques i panells, fulletons, flyers, cartells, etc., tenen quatre inconvenients importants.

  1. El primer inconvenient, i el més important, és que cap dels receptors ha tingut la possibilitat d’escollir si li interessen, de tal manera que el que passa amb la immensa majoria, és que no els interessen i, el que és molt pitjor, de fet els representa una molèstia, una interrupció, una distracció, una pèrdua de temps, un soroll que els destorba i els pot arribar a fer empipar.
  2. El segon inconvenient és que té un cost altíssim en proporció als resultats que se n’obtenen o senzillament en proporció al nombre de persones que els interessa. Només cal pensar en la quantitat de persones que no paren atenció, no veuen o no escolten els anuncis, o que llencen directament a les escombraries els fulletons i flyers sense ni mirar-los, etc.
  3. El tercer inconvenient és que resulta molt difícil controlar-ne l’eficàcia, és a dir, obtenir informació o una mínima certesa dels resultats que produeixen. A menys que s’hi inclogui algun ganxo tipus «porta o esmenta l’anunci i et donarem un regal o un avantatge o participaràs en el sorteig d’alguna cosa», el que produeix són més aviat impressions o sensacions: pot semblar que funciona bé, malament, una miqueta, gens ni mica, o que ve més gent, o la mateixa, o algú que no havia vingut mai, o que demanen més pel que s’anuncia, o igual, o gens…
  4. El quart inconvenient és el que justament fa més ràbia. Es tracta que, si per sort o casualitat, a algun receptor li interessa l’anunci, resulta que la quantitat d’informació que pot contenir i que, per tant, pot transmetre-li per tenir més possibilitats de convènce’l, és molt justeta i aquestes possibilitats es redueixen substancialment. Això és així perquè tota la publicitat pels canals tradicionals té limitacions importants de cabuda i abast, sigui en espai, en temps, en visibilitat, en durada, etc.

El màrqueting online no té cap d’aquests inconvenients i, a més, té un avantatge definitiu, que consisteix que no hi ha una infinitat de canals entre els quals és difícil i genera angúnia haver de triar, sinó només un que és internet, i gairebé tothom utilitza internet en l’ordinador o en el mòbil.

  1. El màrqueting online permet als receptors escollir les opcions que els interessen, per exemple, e-mailings o notificacions al mòbil específiques. I també permet fer que els anuncis tinguin moltes més possibilitats d’arribar només a qui els pot interessar, gràcies a la configurabilitat de la segmentació, que és inviable en qualsevol canal tradicional de publicitat.
  2. Es miri com es miri, el cost del màrqueting online és molt més baix que el de la publicitat pels canals tradicionals, sobretot en proporció als resultats que se n’obtenen.
  3. El control és un aspecte bàsic del màrqueting online. Es poden mesurar impactes, visites, accessos, vistes, durada de les visites, què és el que interessa més i moltes altres coses. Això permet també anar fent canvis i provant variacions instantàniament per veure què funciona millor o en funció de la competència o de novetats, cosa que és impossible amb la publicitat pels canals tradicionals.
  4. No hi ha límit per la quantitat d’informació que es pot transmetre amb el màrqueting online. Sempre hi pot haver un enllaç per veure’n més i més fins a acabar convencent.

A InfoRoses estem desenvolupant totes les funcionalitats possibles de màrqueting online perquè puguin estar plenament operatives durant 2017.

Per això, si tens un negoci a Roses, val molt la pena que el registris a InfoRoses. No t’ho pensis més i aprofita ara mateix l’oferta de promoció, que s’acaba el 31 de maig i és un autèntic xollo (fes clic aquí per veure-la i formalitzar el registre).

Check Also

InfoRoses t’ajuda a impulsar el teu negoci a Roses.

InfoRoses és una eina online dissenyada per poder ser utilitzada sense complicacions per tots els negocis de Roses …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *