Com tenir web gairebé a l’instant i per molt pocs diners.

Per la majoria dels negocis de Roses, tenir web té dues finalitats molt específiques:

 1. Explicar el negoci, destacar els seus punts forts, exposar els serveis i els productes que ofereix, etc. Com una mena de fulletó publicitari però online, és a dir, que no cal imprimir i que es pot modificar sempre que faci falta per afegir o canviar informació.
 2. Que sigui fàcilment visible per qui busqui a internet l’activitat del negoci a Roses.

L’opció més habitual és fer-se fer una web, que pot tenir un cost relativament important i normalment necessita bastant més temps del que es preveu inicialment per acabar-se. A més, un cop acabada, fer-la visible per qui busqui a internet l’activitat del negoci a Roses, pot ser bastant més complicat, lent i car del que s’esperava.

Avantatges d’InfoRoses sobre una web

Una altra opció és registrar el negoci en la Fitxa Avançada d’InfoRoses, que ofereix uns quants avantatges importants sobre una web. Per exemple:

 1. Es fa visible gairebé a l’instant. Un cop es disposa de la informació i les imatges, s’introdueixen en la fitxa que es publica en el mateix moment.
 2. De preu, surt molt més a compte que qualsevol web «normaleta». I fins al 31 de maig de 2017 molt més, gràcies a la promoció de llançament (fer clic aquí per veure-la).
 3. Les possibilitats de fer la fitxa visible per qui busqui a internet l’activitat del negoci a Roses en poc temps són molt grans i no costen res. Les raons són molt senzilles:
  • D’una banda els algorismes d’indexació dels cercadors afavoreixen les webs que contenen més informació, per tant, serà molt més possible que un cercador indexi un negoci a InfoRoses que a una web individual, ja que InfoRoses conté molta més informació de molts negocis.
  • Per altra banda, com és lògic, quan InfoRoses contingui la informació de la majoria dels negocis de Roses, la gent s’acostumarà a buscar-hi directament el que pugui necessitar.
 4. Però els avantatges d’InfoRoses sobre una web no s’acaben aquí. N’hi ha molts més. Aquests en són un parell:
  • Geolocalització. Per donar als usuaris indicacions sobre com arribar-hi des d’on siguin.
  • App. Per enviar notificacions als mòbils dels usuaris sobre ofertes, promocions, novetats, etc.
Amb InfoRoses pots tenir una web instantània pel teu negoci, amb geolocalització i app, per molt pocs diners.

Si el teu negoci no té web, per molt pocs diners (al voltant dels 9 € anuals) es pot fer que la web sigui la fitxa d’InfoRoses senzillament comprant un nom de domini (per exemple, nomdelteunegoci.com) i redirigint-lo a la fitxa.

Si tens un negoci a Roses, tingui web o no, no t’ho pensis més i aprofita ara mateix l’oferta de promoció, que s’acaba el 31 de maig, per registrar el teu negoci (fes clic aquí per veure-la i formalitzar el registre).

Check Also

InfoRoses t’ajuda a impulsar el teu negoci a Roses.

InfoRoses és una eina online dissenyada per poder ser utilitzada sense complicacions per tots els negocis de Roses …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *