Com està anant la temporada turística?

Durant els últims anys ens hem anat acostumant a que el punt àlgid de la temporada turística comenci avui, 15 de juliol, i duri un mes, fins al 15 d’agost, mentre que abans i després d’aquestes dates, dóna la sensació de que l’activitat fluixeja més cada any, amb el que la impressió general és que la temporada turística no para d’escurçar-se cada any una mica més.

En aquesta temporada tinc la sensació de que els apartaments i els supermercats s’han omplert abans i més que altres anys, però les platges m’han semblat estar bastant menys atapeïdes. També crec que fins ara hi ha hagut menys activitat en restaurants, comerços i altres negocis i em sembla que encara no s’ha sofert cap col·lapse important de circulació, ni dins de Roses ni a la carretera de Roses a Figueres, almenys del nivell dels que acostumaven a produir-se fa ja bastants anys.

Aquesta és la meva sensació particular. Voldria convidar-vos a tots a exposar les vostres sensacions i impressions sobre com s’està desenvolupant aquesta temporada turística. Segur que compartir diferents punts de vista ens servirà a tots, potser de consol, però també per a poder conèixer i comprendre altres criteris i maneres de veure les coses i afrontar la situació. Moltes gràcies!

Josep-Oriol Tomas i Huynh-Quan-Chiêu

Check Also

Com tenir web gairebé a l’instant i per molt pocs diners.

Per la majoria dels negocis de Roses, tenir web té dues finalitats molt específiques: Explicar …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *