Sobre el clima de crispació i enfrontament que es viu a Roses

Em resulta colpidor comprovar com el clima de crispació i enfrontament que es viu a Roses des de fa tants anys està causat per una cadena inacabable d’accions i reaccions provinents de totes bandes, i per una esfereïdora incapacitat i falta de voluntat per comunicar-se com caldria, per part de tots els polítics de Roses.

Hi ha moltes menys persones dolentes que les que alguns es pensen i, en canvi, n’hi ha moltes més bones persones que només volen opinar, participar i ajudar als nostres polítics a treballar pel bé comú, pel bé de Roses i de tots els rosincs. Persones que, en resposta, pateixen actituds i reaccions de rebuig, menyspreu i fins i tot enemistat manifesta sense cap justificació objectiva, i per tant s’acaben convertint en persones decebudes i frustrades.

No crec que ningú demani ni esperi cap consideració especial per part dels polítics, més que la que li es deguda a qualsevol ciutadà que se suposa que té llibertat per opinar, preguntar, criticar, comentar, questionar i expressar-se sense haver de ser automàticament classificat i etiquetat de jugador brut, de dretes o esquerres, d’amic d’uns i enemic dels altres i que espera rebre el mateix tracte que qualsevol altre persona que no digui res o que digui només el que a alguns els agrada sentir.

Josep-Oriol Tomas i Huynh-Quan-Chiêu

Check Also

Com tenir web gairebé a l’instant i per molt pocs diners.

Per la majoria dels negocis de Roses, tenir web té dues finalitats molt específiques: Explicar …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *